Over ons

groepsfoto

Wie zijn wij?

Concept Studio is een ontwerp- en adviesbureau dat gerund wordt door gedreven studenten. Wij werken productideeën uit tot een haalbaar concept. Concept Studio richt zich op innovatieve productontwikkeling, gesteund door een samenwerking tussen overheid, Windesheim, studenten en het bedrijfsleven.

Door samen te werken met verschillende expertises en opleidingen kan Concept Studio een grote diversiteit aan productideeën uitwerken. Wij zoeken geschikte partijen die bij het product passen en werken daarmee samen. 

Wij werken op een co-creatieve manier samen met ideehouders, studenten en bedrijven. Hierdoor creëren wij waarde voor alle betrokkenen binnen onze projecten. 

Hoe gaan wij te werk?
Over ons

Analyse

Huidige situatie

Go / No Go

Past het project bij onze visie?

Onderzoek

verzamelen van informatie voor het project

Idee fase

Verschillende ideeën bedenken en uitwerken

Concept fase

De beste ideeën uitwerken tot waardevolle concepten.

Modelbouw en advies

Het gekozen concept realiseren tot een 3d model en/ of een grondig advies

Oplevering

Het afgeronde project afsluiten met de opdrachtgever

pijl

Expertises

(HER-) ONTWERPEN

 

Door theorie samen te brengen met praktijklessen zijn de studenten in staat om volledige (her-) ontwerpen te bouwen die volledig naar uw wensen behoren.

CONCEPTBOUW

 

Het is bij ConceptStudio mogelijk om een productconcept te maken waardoor u alvast een beeld krijgt bij wat uw eigen idee is

MARKETING

 

Omdat ConceptStudio een breed team heeft is het mogelijk om een volledig marketingadvies aan te vragen. Hierdoor kunt u de juiste marketingstappen ondernemen met uw (toekomstige) bedrijf.

 

BUSINESSPLAN

 

Heeft u een fantastisch idee maar geen idee hoe het mogelijk is de markt te betreden of verdere stappen te ondernemen met uw nieuwe onderneming? Wij verdiepen graag met u in de mogelijkheden en zullen onderzoek doen naar een nieuw of vernieuwd businessplan.

Heeft u een project in gedachten?

Neem gerust contact met ons op via de mail of telefoon. Dan bespreken wij de mogelijkheden tussen u en ConceptStudio.

Sociale media