DSC02711

Studenten

Ben jij student in domein Techniek of BMR dat is de minor eigen onderneming ConceptStudio aan het Windesheim iets voor jou!

 

Benieuwd wat de minor inhoud?

Lees vooral verder!

pijl

De Minor

Innovatie: van idee naar concept naar markt


Een idee is maar een idee, het gaat om de uitvoering. Goede ideeën vind je overal, nieuwe innovaties die op de markt komen zijn vaak compleet anders dan het initiële idee. Hoe verloopt dit proces? Waar begin je, en hoe werk je met jouw team toe naar een concept die niet alleen werkt maar ook waarde toevoegt voor de gebruiker.
In Concept Studio helpen we je op weg. Binnen deze minor volg je een gevarieerd programma en werk je aan meerdere innovaties, mooie uitdaging toch?


Samenwerken en Ondernemen

Samenwerken is doorslaggevend voor innovatie. Bij ConceptStudio brengen we partijen bij elkaar: studenten, docenten en experts van verschillende disciplines werken samen in projecten. Hierdoor kan het contact met deze partijen uitgroeien tot een sterk netwerk, waaruit toekomstige projecten kunnen voortvloeien.


Werk-leer omgeving


ConceptStudio is een unieke leer-werk-omgeving waarbij gewerkt wordt aan meerdere innovaties. De projectorganisatie wordt vrijwel volledig gerund door de studenten. Zij zorgen niet alleen voor de inhoud maar runnen
ConceptStudio als een bedrijf, met alle organisatorische en financiële uitdagingen die daarbij horen.

 

 

IMG_20190923_105306
WhatsApp Image 2019-09-23 at 16.06.13
Studiepunten

De omvang van de minor is 30 EC, het is mogelijk om de studiepunten op te delen. Zo kun je 20 EC of meer besteden aan de projecten en maximaal 10 EC aan vrije keuzevakken waaronder HKM’s.

Wie kan deelnemen?

ConceptStudio is als verbredende minor geschikt voor alle studenten van Windesheim die willen ondernemen en in projecten aan product- innovaties willen werken. De minor start elk semester, er is een beperkt aantal plaatsen per semester beschikbaar. Ben je 3e of 4e jaars en voldoe je aan de eisen van jouw opleiding om aan een minor deel te nemen? Neem dan contact op.


Sfeer proeven:


De huidige generatie ConceptStudio studenten vertelt je graag hoe het in de praktijk is, en helpt je ontdekken of ConceptStudio iets voor jou is. Er zijn elk semester meeloopdagen en borrels om kennis te maken: Volgt nog…..


Meer informatie:

Namens de opleidingen:

BMR: Frans Werkhoven, fgm.werkhoven@windesheim.nl

Techniek: Anne vd Graaf, ajh.van.der.graaf@windesheim.nl

 

 

 

Wist jij dat?

ConceptStudio een werkplaats heeft waarin meerdere apparatuur bruikbaar is zoals meerdere 3D printers en lasersnijders. Zodat jij kunt werken aan je conceptproducten voor bedrijven!

 

Focus op bedrijfsrollen en projecten

Binnen ConceptStudio kun jij je volledig focussen op punten die jij zelf wilt verbeteren. Zo zijn er bedrijfsrollen te verdelen waarin jij jezelf kan ontwikkelen, maar daarnaast is er ook de keuze om alleen je op projecten te focussen.  Vaak worden deze taken gecombineerd en kun je helpen bij projecten en bedrijfsrollen zodat jij van invloed bent binnen ConceptStudio.

Bij ConceptStudio zijn studenten de sturende factor en hebben zij de verantwoordelijkheden om de marketing te doen en zelf klanten binnen te halen. Ondersteunend door docenten leer jij jezelf hierin wegwijs maken in jouw komende tijd bij ConceptStudio.

DSC02678

Onze oud- studenten

Wil jij graag ervaringen horen van andere studenten dan kun jij hieronder hun studenten story lezen!

 

Studenten

STUDENTEN STORY

WELKE OPLEIDING VOLGDE JE TIJDENS DE MINOR?
Ik ben op het windesheim begonnen met Commerciele economie. Daarna ben ik ORM gaan doen en tekst tekst tekst tektekst tekst tekst tekst tekst tekst
WAAROM HEB JE VOOR DE CONCEPTSTUDIO MINOR
tekst tekst teskt tekst tekst teskt tekst tekst teskt tekst tekst teskt tekst tekst teskt tekst tekst teskt v v tekst tekst teskt tekst tekst teskt
WAT ZIJN DE PLUS & MIN PUNTEN VAN DE MINOR?
tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst
HOE IS DE MINOR JOU OVER HET ALGEMEEN BEVALLEN?
tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst
ALS JE AANKOMENDE MINORKIEZERS MOET OVERHALEN IN ÉÉN ZIN, WAT ZOU JIJ ZE WILLEN ZEGGEN?
tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst

Sociale Media

LinkedIn

 

Facebook